Bemutatkozás


A valóság sokkal izgalmasabb annál, mint amilyennek látszik. De ahhoz, hogy megmutassuk rejtett csodáit, szükségünk van némi varázslatra. Valamire, amit egy vízgömbművész tud előhívni. Egy előadó, aki ott áll az elképzelhető és elképzelhetetlen, a megvalósítható és megvalósíthatatlan, a valóság és csoda határán. Akinek a kezében a cilinder más világok közti átjáróvá válik, és aki megmutatja, hogyan lehet csodákat bemutatni egy vízgömbbel.

Kristály Mártonnak hívnak, és 10 éve mutatom meg az embereknek azt, hogy a valóság izgalmasabb annál, mint amilyennek látszik. Gyerekkorom óta érdekel a mutatványok világa. Állandóan kísérletezem, és az a célom, hogy olyat mutassak az embereknek, amit azelőtt el sem tudtak képzelni. Éppen ezért produkcióim alapját a határok feszegetése adja. Világom nem csak a misztikum és a rejtélyek világa, hanem egy olyan show is, ahol a szórakoztatás és a jókedv a középpontban van.

Podukcióm egy olyan műsorszám, amit én dolgoztam ki részletesen, hogy aztán a nagyközönség elé tárhassam Magyarországon elsőként. Ez a Vízgömb show, ami mára összeforrt a nevemmel, és aminek köszönhetem azt, hogy kiteljesedett előadóművészi karrierem. Legfőbb műsoromban vízgömbök segítségével mutatom meg azt, hogy mit értek én a valóság csodáinak bemutatása alatt.

MŰSOROK


Referenciák


Kapcsolat


+36 20 261 9539 - info@kristalymarton.hu


Az alábbi űrlap kitöltésével is felveheti velem a kapcsolatot.