Bemutatkozás


A valóság sokkal izgalmasabb annál, mint amilyennek látszik. De ahhoz, hogy megmutassuk rejtett csodáit, szükségünk van némi varázslatra. Valamire, amit egy bűvész tud előhívni. Egy bűvész, aki ott áll az elképzelhető és elképzelhetetlen, a megvalósítható és megvalósíthatatlan, a valóság és csoda határán. Akinek a kezében a cilinder más világok közti átjáróvá válik, és aki megmutatja, hogyan lehet varázsolni egy vízgömbbel.

Kristály Mártonnak hívnak, és 10 éve mutatom meg az embereknek azt, hogy a valóság izgalmasabb annál, mint amilyennek látszik. Gyerekkorom óta érdekel a trükkök és a varázslatok világa. Állandóan kísérletezem, és az a célom, hogy olyat mutassak az embereknek, amit azelőtt el sem tudtak képzelni. Éppen ezért produkcióim alapját a határok feszegetése adja. Világom nem csak a misztikum és a rejtélyek világa, hanem egy olyan show is, ahol a szórakoztatás és a jókedv a középpontban van.

Az alapok kitanulását követően egy olyan műfajban szereztem jelentős tapasztalatot, amit én Bűvész comedy-nek hívok, és aminek lényege, hogy trükkjeimet egy előadó-művészeti, szórakoztató előadás részeként mutatom be. A Bűvész comedy mellett legfontosabb produkcióm az a műsorszám, amit én dolgoztam ki részletesen, hogy aztán a nagyközönség elé tárhassam Magyarországon elsőként. Ez a Vízgömb show, ami mára összeforrt a nevemmel, és aminek köszönhetem azt, hogy kiteljesedett bűvészi karrierem. Legfőbb műsoromban vízgömbök segítségével mutatom meg azt, hogy mit értek én a valóság csodáinak bemutatása alatt.

MŰSOROK


Referenciák


Kapcsolat


+36 20 261 9539 - info@kristalymarton.hu


Az alábbi űrlap kitöltésével is felveheti velem a kapcsolatot.